Verwarming


Verwarming kapot?

Als specialist op gebied van verwarming houden wij ons bezig met alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied. Van onderhoud en reparatie tot vervangen cv ketel .Van Radiator tot uitgebreide Temperatuurregeling

Dus, verwarming kapot? Compleet nieuw systeem aanleggen? Reparatie of een onderhoudsbeurt? Neem snel contact op!

 

Cv ketel

Is uw cv ketel aan vervanging toe? Een nieuwe cv ketel uitkiezen doe je niet dagelijks! Voor de één is het een simpele keuze, voor de ander een hele lastige opgave. In beide gevallen staan wij klaar met een passend advies.

Vraag een offerte aan via onze cv ketel pagina's of vraag een adviesbezoek aan via onze contactpagina


Warmtepomp

Tot wel 25% energie besparen met een warmtepomp.


Uw woning duurzaam verwarmen? Als uw woning voorzien is van laagtemperatuur verwarming, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming of laagtemperatuurconvectoren/radiatoren, kan dat met een warmtepomp, eventueel in combinatie met een cv ketel (hybride) 

Een warmtepomp maakt voor het grootste deel gebruik van ‘gratis’ hernieuwbare energie uit de omgeving, ze zijn een duurzaam energiebesparend alternatief voor de gas gestookte cv-ketel. Een warmtepomp is met zijn rendement van tussen de 350 en 500% extreem zuinig.

De overheid geeft momenteel flinke subsidies op warmtepompen. Voor hiernaast getoonde model (Vaillant aroTHERM) is dat bv. €2300,-

Interesse in een warmtepomp? neem snel Contact op voor een vrijblijvende offerte.

Vaillant aroTHERM warmtepompWaterzijdig inregelen

Tot wel 20% energiebesparen met waterzijdig inregelen van uw cv installatie.


Ruim 85% van de nederlandse cv installaties is niet of niet goed ingeregeld. Er bestaat dus een zeer grote kans dat uw installatie hier bij hoort. Er kunnen comfortklachten ontstaan en energie verloren gaan. 

Met de Danfoss dynamic valve radiatorkranen regelen wij uw cv installatie perfect en nauwkeurig in. Een investering in waterzijdig inregelen verdient zich gemiddeld binnen 6 jaar terug.

Interesse in een comfortabele en goed ingeregelde installatie? Neem contact op.

SvenWarmteTechniek B.V. uw specialist voor waterzijdig regelen in Spijkenisse, Barendrecht, Hellevoetsluis, Vlaardingen, Schiedam, Hoogvliet, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Hekelingen, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Geervliet, Zwartewaal, Brielle, Rockanje, Vierpolders, Rotterdam, Ridderkerk.
Vuilafscheiders

Tot wel 7% energiebesparen met de vuilafscheiders van spirotech.


 Door vuil in de installatie wordt uw (nieuwe) cv ketel storingsgevoeliger. Ophopend magnetiet (kleine ijzerdeeltjes) zorgt voor minder warmteafgifte van de radiatoren. Daarnaast kan het zich vasthechten aan de pomp en in de radiatorkranen met een verminderde werking of een defect tot gevolg. 

Een spirotech vuilafscheider wordt in de retourleiding onder de cv ketel gemonteerd.

 


spirotech vuilafscheider monteren? Svenwarmtetechniek voor regio Spijkenisse, Barendrecht, Hellevoetsluis, Vlaardingen, Schiedam, Hoogvliet, Pernis, Poortugaal, Rhoon, Hekelingen, Zuidland, Abbenbroek, Heenvliet, Geervliet, Zwartewaal, Brielle, Rockanje, Vierpolders, Rotterdam, Ridderkerk.