CV ketel

geen laagste (internet)prijsgarantie, maar garantie op kwaliteit, service, en vakwerk!


SvenWarmteTechniek, de enige juiste keus!

Bij ons bent u, en uw nieuwe CV ketel in de juiste handen. Uw nieuwe CV ketel vakkundig en zorgvuldig gemonteerd volgens de laatst geldende normen. Dat is toch ook wat u wilt! Uw nieuwe toestel moet immers weer 10 tot 15 jaar zorgeloos hangen. 

Met ruim 35 jaar ervaring, passie voor het vak en de techniek zorgen wij ervoor dat u het maximale aan comfort en besparing uit uw nieuwe toestel haalt!


Welk merk en type CV ketel?

Wij werken met de beste merken zoals,  Vaillant,  Nefit,  Remeha, en  Intergas . Dankzij de nauwe samenwerking met de fabrikanten kunnen we de beste service bieden. Weet u niet zeker wat u moet kiezen? Neem gerust contact op voor een passend advies.


Installatie

Uw nieuwe CV ketel moet natuurlijk goed geïnstalleerd worden. Als Sterkin erkend installateur en lid van Uneto-vni zorgen onze gedreven monteurs voor een perfecte installatie. 

Vanzelfsprekend behandelen ze de ruimte waarin zij werken met net zoveel zorg als de installatie zelf. Zoals een nette installatie betaamt, wordt uw oude toestel, verpakking materialen van de nieuwe afgevoerd en de werkplek schoon achtergelaten.


Service & Onderhoud

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom is de nazorg minstens van even groot belang als de installatie zelf! Met 24 maanden volledige garantie op ons werk staan we bij een storing of mankement direct voor u klaar. 

Daarnaast bent u met een onderhoudscontract verzekerd van jarenlang onbezorgde warmte.


Kijk op onze CV ketel pagina's

Is uw CV ketel kapot, of wilt u hem tijdig vervangen? Vraag uw persoonlijke offerte aan via de cv ketel pagina's.


Terug naar Home