Review SvenWarmteTechniek

25 berichten op 5 pagina's
Saskia K
19-04-18 14:04:45
Firma houdt zich keurig aan de gemaakte afspraken. Geen slappe verkooppraatjes, nuchtere jongens. Nieuwe ketel netjes geplaatst en ingeregeld. Mannen hebben netjes gewerkt, ze moesten nog even op zoek naar een (klein) gaslek in de woning anders mag er niet worden opgeleverd, maar ook dat is (met een kleine bijbetaling voor het meerwerk) goed verholpen. Ze namen ook de administratie voor de cashback-regeling bij Vaillant (geld keurig gestort op rekening). Ben dus zeer tevreden over dit bedrijf, ook omdat ze goed de veiligheidsvoorschrifte­n in de gaten houden. Aanrader wat ons betreft!
Edwin van der Graaff
19-03-18 19:28:25
Al een jaar of 15 een tevrede klant.
Vandaag eind van de middag had ik geen warm water meer.
Gebeld en binnen 10 minuten stond er een monteur voor de deur.
Snel en vakkundig het probleem verholpen.
Top gedaan!
Theo van Geffen
11-01-18 12:42:42
ik heb het Honeywell Evo home systeem laten plaatsen door de mannen van Sven Warmtetechniek..Het systeem regelt iedere ruimte temperatuur onafhankelijk van de thermostaat die in de woonkamer hangt. Het is geen goedkoop systeem maar maakt wel een einde aan het feit dat de thermostaat in de woonkamer alles bepaalt qua.temperatuur.Het was "alles aan,alles uit"Dit systeem heeft onafhankelijke thermostaatknoppen per radiator die je via de regelunit instelt of met de app.op je telefoon.Werkt perfect.
Sven heeft weer een puik stukje werk afgeleverd.­Installatie,­montage en een duidelijke uitleg gegeven.
Die jongens snappen het.
Paola Riet s babyhoek
11-01-18 09:32:35
Al dertig jaar klant, super bedrijf! Maar de kracht van het bedrijf zijn de mensen die er achter staan. Laten je nooit in de steek.En als ondernemer heb je goede dienstverleners nodig.En daarnaast hebben ze super personeel.Gisteren heef zo n kanjer weer gezorgd dat het weer lekker warm in mijn bedrijf is.
Grote klassen, zou Sven aan iedereen aanbevelen.
John en Mary Rietveld
16-11-17 16:13:52
Wij hadden een nieuwe ketel besteld en deze zou 1-12-2017 geplaatst worden, de oude ketel gaf echter voor die tijd compleet de geest. Op 15-11-2017 hebben wij het probleem verteld, dezelfde middag kon de nieuwe ketel geïnstalleerd worden uitmuntende service. De monteurs hebben uitstekend werk afgeleverd, echte vakmensen met liefde voor hun vak. Wij kunnen weer douchen en zitten er weer warmpjes bij.
Tonen: 5  10   20